Termin przydatności do spożycia to maksymalnie 10 dni od daty produkcji
Radzimy, aby makaroniki przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze do 8 stopni Celsjusza. Należy chronić je przed słońcem oraz wysoką temperaturą.
Skład makaroników:
Makaroniki róża
Mączka migdałowa, cukier, biała czekolada, białko, śmietana, płatki róży w cukrze, kwasek cytrynowy, żelatyna , Ekstrakt z Buraka ćwikłowego
Makaroniki Jack Daniels
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, koncentrat pasty whisky Jack Daniels, żelatyna , barwnik Węgiel Roślinny
Makaroniki Pistacjowe
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, miazga pistacjowa
barwnik Chlorofil
Makaroniki Karmel Solony
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, sól, karmel, barwnik Annato
Makaroniki Truskawka
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, pasta truskawkowa, kwasek cytrynowy,
Makaroniki Czekolada
Mączka migdałowa, cukier, białko, ciemna czekolada Madagascar, śmietana, żelatyna, kakao
Makaroniki Biała czekolada i wanilia
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada Callebaut, śmietana, żelatyna
Makaroniki Kawa
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, kawa arabica
Makaroniki Chili
Mączka migdałowa, cukier, białko, ciemna czekolada Madagascar, śmietana, żelatyna, kakao, sproszkowana papryczka chili
Makaroniki Orzech laskowy
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, miazga z orzecha laskowego, barwnik Karmel
Makaroniki Lawenda
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, sproszkowany kwiat lawendy barwnik: Karmina
Makaroniki Limonka z czekoladą
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, ekstrakt z limonki, kakao, chlorofil
Makaroniki Szampańska poziomka
Mączka migdałowa, cukier, białko, biała czekolada, śmietana, żelatyna, pasta szampańska, poziomki